Ελληνικά English

LISMAR Engineering B.V.
Κατηγορίες
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

Η εταιρεία μας  ασχολείται με την εμπορία κραμάτων χαλκού και αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της εταιρείας SCHMELZMETALL DEUTSCHLAND GmbH σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία.

SCHMELZMETALL Deutschland GmbH
Raiffeisenstrasse 8
DE-97854 Steinfeld-Hausen , Deutschland 
www.schmelzmetall.com

Η SCHMELZMETALL  είναι ο κορυφαίος παραγωγός κραμάτων χαλκού υψηλής απόδοσης και δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1959.
 
Τα κράματα χαλκού της SCHMELZMETALL, που είναι γνωστά και ως HOVADUR® διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα, ενώ συνδυάζονται και με ανταγωνιστικές τιμές.
 
Μετά από 50 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας στον τομέα της παραγωγής κραμάτων χαλκού με τεχνολογία Vacuum, η εταιρεία SCHMELZMETALL εγγυάται την υψηλή ποιότητα των υλικών της δίνοντας, παράλληλα, τη δυνατότητα ακριβούς προσαρμογής, έτσι ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι απαιτήσεις / προδιαγραφές των πελατών.
 
Η SCHMELZMETALL, γνωρίζοντας με ακρίβεια το επίπεδο απόδοσης των υλικών που παράγει, και διαθέτοντας ένα υπερσύγχρονο μηχανουργείο, προσφέρει την περαιτέρω επεξεργασία των κραμάτων της σε ημι-έτοιμα αλλά και τελικά προϊόντα, όταν πρόκειται για τη χρησιμοποίησή τους σε ειδικές εφαρμογές, και πιο συγκεκριμένα σε εργαλεία για έγχυση πλαστικών, σε συγκολλήσεις, στην παραγωγή καλουπιών και ένθετων καλουπιών, καθώς επίσης, και  σε γεννήτριες.
 
Διαθέτοντας δύο εργοστάσια παραγωγής στην Ελβετία και την Ουγγαρία και κέντρο διανομής και επεξεργασίας των υλικών στη Γερμανία, αποτελεί τον πιο αξιόπιστο προμηθευτή των ειδικών κραμάτων χαλκού HOVADUR®.