BANO Recycling

BANO Recycling

BANO Recycling, ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.

Τα τελευταία δέκα χρόνια η εταιρεία BANO έχει αναπτύξει προηγμένες λύσεις για επεξεργασία σκραπ αλουμινίου και μη σιδηρούχων μετάλλων. Ο εξαιρετικός βασικός τεμαχιστής BANO PREMAC HYDRO έχει προκαλέσει επανάσταση στην επεξεργασία απορριμμάτων αλουμινίου. Αυτό το επαναστατικό σύστημα βραδείας ταχύτητας με ένα άξονα υψηλής ροπής επιτυγχάνει υψηλή ανάκτηση ελαχιστοποιώντας τη δημιουργία σκόνης. Αυτή η μηχανή υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας τελικό προϊόν που εκτιμάται ιδιαίτερα και απαιτείται από τη βιομηχανία τήξης και ραφιναρίσματος. Το μοντέλο PREMAC HYDRO χρησιμοποιείται με επιτυχία για την επεξεργασία μιας μεγάλης ποικιλίας απορριμμάτων μετάλλων, όπως αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, ελαφρύ σίδερο.

Η Bano έχει ανοίξει ένα νέο κέντρο δοκιμών ανακύκλωσης στα κεντρικά της γραφεία, το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να δοκιμάζουν τα δικά τους υλικά και να καθορίζουν ποιος συνδυασμός μηχανημάτων είναι ο πλέον κατάλληλος για τις ανάγκες επεξεργασίας τους.
Ο νέος κόμβος ανακύκλωσης έχει σχεδιαστεί και εξοπλιστεί με την πλήρη γκάμα προϊόντων της Bano, συμπεριλαμβανομένου του μηχανήματος τεμαχισμού ενός άξονα χαμηλής ταχύτητας, του νέου κατακόρυφου μύλου, του εξοπλισμού διαχωρισμού, διαλογής μετάλλου και μεταφοράς.

Το νέο κέντρο δοκιμών μπορεί να χειριστεί δείγματα όγκου οποιουδήποτε υλικού από χονδρό έως λεπτό, ακόμη και σε μεγάλες ποσότητες. Εναλλακτικές λύσεις ή καινοτόμες ροές επεξεργασίας μπορούν να αναπτυχθούν και να εξερευνηθούν κατά τη διάρκεια των δοκιμών μαζί με τους πελάτες.
Αυτή η σημαντική επένδυση αποδεικνύει και πάλι την ατελείωτη έρευνα καινοτόμων λύσεων οι οποίες μαζί με την προσαρμογή είναι η ουσία αυτής της επιτυχημένης εταιρείας.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.